Tule mukaan toimintaan

Telmu ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin, ja aina on tilaa hyville tyypeille edistämään Turun seudun elävän musiikin toimintaa!

Mitä Telmu tarjoaa jäsenilleen?

Sen lisäksi, että Telmu järjestää erilaisia tapahtumia, niin monissa asioissa voi myös tukeutua telmulaisiin itseensä. Jos sinulla on jotain musiikkipuolelta askarruttavia kysymyksiä, niin aina joku telmulaisista osaa auttaa tai ohjata eteenpäin. Jäseniltämme löytyy hyvät kontaktit Turun ja myös muiden kaupunkien elävän musiikin toimijoihin.

Mahdollisuuksien mukaan lainataan myös PA-tarvikkeita tai tullaan miksaamaan keikkailtaa tai muuten autetaan tapahtumien järjestämisessä miten pystytään.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen telmuturku@gmail.com niin katsotaan miten voidaan auttaa!

Mitä sinä voit tehdä elävän musiikin hyväksi?

Mutta entä miten sinä voi auttaa? Voit tukea toimintaa liittymällä jäseneksi, pakko ei ole mitään tapahtumia tms. tulla järjestämään!

Jäsenenä sinua ei siis velvoiteta mihinkään toimintaan, mutta omien resurssien ja mielenkiintojen mukaan saat kuitenkin järjestää erilaisia tapahtumia; keikkoja, seminaareja, keskustelutilaisuuksia, aika lailla mitä vaan!

Liity Jäseneksi

Uudistamme jäsenkäytäntöjämme, ja päivitämme uudistuneet tiedot lähiaikoina! Voit tällä välin lähettää sähköpostin osoitteeseen telmuturku@gmail.com!

telmuturku@gmail.com
Betaniankatu 4 as 19, 20810 Turku
Y-tunnus: 2524856-3
Rekisterinumero: 205.104
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram