Yhdistyksestä

Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää populaari- ja rockmusiikin harrastusta sekä edistää ja tukea musiikkitoiminnan kehitystä Turussa ja lähialueilla.

Alunperin 70- ja 80-lukujen taitteessa toiminut turkulainen elävän musiikin yhdistys sai jatkoa, kun yhdistys liitettiin yhdistysrekisteriin uudelleen keväällä 2011.

Telmun tavoite

Yhdistyksen tavoitteena on luoda yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri niin bändien kuin kuulijoiden, ammattimuusikoiden kuin harrastelijoidenkin kesken. Telmu ry tavoittelee maltillisen hintapolitiikan harjoitustiloja ja monipuolisia esiintymisareenoita kaupunkiin.

Telmu ry toimii vapaaehtoisvoimin

Aktiivinen jäsenistö roudaa ja tiskaa, myy liput ja tilittää apurahat – Telmun tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa tapahtumillaan, vaan luoda mahdollisuuksia kiinnostaville elävän musiikin tekijöille, kaupallisesta menestyksestä ja medianäkyvyydestä riippumatta.

Toiminnasta

Telmu järjestää klubeja, konsertteja ja keikkoja Turussa. Toimintaan kuuluvat myös seminaarit, keskustelutilaisuudet, festarimatkat jne.

Jäsenilleen Telmu tarjoaa etuja, mukana ovat mm. Rumba, V.R. Studio, 8Raita ja Soitin Laine. Lisäksi telmulaiset pääsevät Telmun järjestämille keikoille ja festarireissuille edullisemmin.

Johtokunta 2020

Ilmari Wärri, puheenjohtaja
Lari Heinonen, varapuheenjohtaja
Samuli Virtanen, taloudenhoitaja
Antti Yli-Halla
Lauri Ojala
Jussi Ajanko
Paavo Vuoristo

Liittymällä jäseneksi tuet Turun alueen elävää musiikkia!

>> Liity jäseneksi!

telmuturku@gmail.com