Häirintäyhdyshenkilö-koulutus

Turun elävän musiikin yhdistys TELMU ry:n järjestämät elävän musiikin tapahtumien yhdenvertaisuutta edistävät koulutukset jatkuvat:

Häirintäyhdyshenkilö-koulutus

1. osa: Torstai 13.4. Klo 17-20 / Etäkoulutus
2. osa: Torstai 20.4. Klo 17-20 / Studio, Turun Pääkirjasto

Häirintäyhdyshenkilö on tapahtumissa ja yhteisöissä toimiva tukihenkilö, jonka puoleen voi kääntyä, mikäli kokee tulleensa häirityksi, kiusatuksi tai kohdelluksi syrjivästi. Hän tukee ja neuvoo häirintä- ja syrjintätilanteissa sekä auttaa niiden selvittelyssä ja osaa ohjata tarvittaessa oikeanlaisen avun piiriin. Häirintäyhdyshenkilö on tärkeä osa tapahtumien ja yhteisöjen yhdenvertaisuuden edistämisessä.

Kaksiosainenkoulutus on suunnattu elävän musiikin parissa toimiville henkilöille, esimerkiksi järjestyksenvalvojille, baarityöntekijöille, tapahtumatuottajille, ääniteknikoille ja muille erityisesti esiintyjien ja yleisön parissa työskenteleville. Koulutus tarjoaa kattavasti tietoa häirinnästä ja syrjinnästä, joten se sopii myös muille yhdenvertaisuuden edistämisestä kiinnostuneille yhdistys-, seura- ja harrastustoimijoille sekä yksityishenkilöille.

Koulutus toteutetaan kahdessa osassa yhdenvertaisuuskouluttaja Javiera Marchant Aedon johdolla etäkoulutuksena sekä Turun Pääkirjaston Studio-tilassa. Studioon on esteetön pääsy. Tila sijaitsee kirjaston uudemman puolen pääsisäänkäynnin ja infotiskin välissä. Studiossa tapahtuva koulutuksen toinen osa alkaa klo 17:00, mutta paikalle toivotaan saapuvaksi jo klo 16:45 alkaen.

Koulutuksen hinnat:

× Voittoa tavoittelemattomien yhteisöjen ja yhdistysten toimijat sekä yksityishenkilöt: 50€ / osallistuja tai 100€ / kolme osallistujaa

× Kaupallisten toimijoiden työntekijät ja muut palkatut toimijat: 80€ / osallistuja

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 27.2. ja päättyy sunnuntaina 9.4. klo 20:00. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi ja mahdollinen yhteisösi tai organisaatiosi sekä tarvittaessa laskutustiedot. Koulutukseen otetaan 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset, lisätiedot ja toiveet koulutuksen sisällöstä:

telmuturku@gmail.com

Sähköpostia lukevat puheenjohtaja Paavo Vuoristo ja taloudenhoitaja Samuli Virtanen