Yhdistyksestä

Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää populaari- ja rockmusiikin harrastusta sekä edistää ja tukea musiikkitoiminnan kehitystä Turussa ja lähialueilla.

Alunperin 70- ja 80-lukujen taitteessa toiminut turkulainen elävän musiikin yhdistys sai jatkoa, kun yhdistys liitettiin yhdistysrekisteriin uudelleen keväällä 2011.

Yhdistyksen tavoitteena on luoda yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri niin bändien kuin yleisön, niin ammattimuusikoiden kuin harrastelijoiden kesken.

Telmun tavoite

Yhdistyksen tavoitteena on luoda yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri niin bändien kuin yleisön, niin ammattimuusikoiden kuin harrastelijoiden kesken. Telmu ry tavoittelee maltillisen hintapolitiikan harjoitustiloja ja monipuolisia esiintymisareenoita kaupunkiin.

Telmu ry toimii vapaaehtoisvoimin

Aktiivinen jäsenistö roudaa ja tiskaa, myy liput ja tilittää apurahat – Telmun tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa tapahtumillaan, vaan luoda mahdollisuuksia kiinnostaville elävän musiikin tekijöille, kaupallisesta menestyksestä ja medianäkyvyydestä riippumatta.

Johtokunta 2023

Paavo Vuoristo, puheenjohtaja
Samuli Virtanen, taloudenhoitaja
Antti Yli-Halla
Mitja Hokkanen
Iida-Sofia Saukkoriipi

Säännöt

Turun elävän musiikin yhdistys TELMU ry:n säännöt (pdf)

Asiakirjat