PE 30.9. LOST IN MUSIC x Telmu ry // MAANALAINEN: nghtrdio, Musta Hanhi, Kati

Perjantaina 30.9. Maanalaisessa bileet laittavat pystyyn Nghtrdio, Musta Hanhi & Kati. Iltaa Lost In Musicin kanssa yhteistyössä on ollut toteuttamassa Telmu ry 💛

nghtrdio on Oskarin ja Tsaaren elektroduo, joka on saanut vaikutteita eurooppalaisesta techno-kulttuurista ja elektronisesta musiikista Islannista Romaniaan, unohtamatta suomalaisia tuottajia. Usean vuoden tahoillaan eri indiebändeissä viettänyt tuottajakaksikko hyödyntää musiikissaan indiejuuriaan ja siten löysivät oman tyylinsä yhdistäen parhaat puolet molemmista maailmoista. Eurooppalaisesta teknokulttuurista inspiroituneen nghtrdion toinen single “Fake the Funk” on intensiivinen house raita, jonka tummat soundit nostavat kuuntelijan kauas todellisuuden yläpuolelle.

Kotimaisen trap-musiikin pioneeriksikin tituleerattu, multi-instrumentalisti Musta hanhi on omia polkujaan kulkeva artisti. Hannun omaperäinen tuotanto onkin tätä nykyä tummasävytteistä suomenkielistä indie-musiikkia, jossa kuullaan vaikutteita mm. vaihtoehtorockista ja konemusiikista. Hän on tehnyt myös monipuolisesti genre-rajoja rikkovaa yhteistyötä erilaisten tekijöiden kanssa kuten Katuhaukka 2984, DJ IBUSAL, NCO, GoodJobLarry ja Sonja Inari.Musta hanhi onkin ainutlaatuinen tekijä kotimaisella indie-musiikkikentällä ja artistin mukaansatempaavat yhden miehen live-esiintymiset ovat vailla vertaa!

Turkulainen indiepop-artisti KATI esittää eteeristä, tummaa ja modernia
tanssimusiikkia sekä vaihtoehtopoppia. Kokeilunhaluisen lauluntekijän genre-rajoja rikkovassa tuotannossa kuullaan vaikutteita mm. 90 -luvun trip hopista sekä elektronisesta alternative -musiikista. KATI on lämminhenkinen, mutta mysteerinen esiintyjä. Monipuolisen tekijän tummasävytteiset ja tanssittavat kappaleet tuntuvat koko kehossa. Niissä koetaan tunteiden koko skaala sekä saadaan voimaa ja uskoa parempaan huomiseen!