Telmu-miitti 1/22: Tutustumisilta

Telmu-miitti 1/22: Tutustumisilta
Aika: torstai 8.12. // klo 18:00-21:00
Paikka: Kirjakahvila, Vanha Suurtori 3
Ikärajaton // Ei pääsymaksua

Tietoa esteettömyydestä tekstin lopussa.

Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry kutsuu koolle Turun elävän musiikin toimijoita ja muita aiheesta kiinnostuneita vapaamuotoiseen tutustumisiltaan Kirjakahvilaan. Ensimmäisessä tapaamisessa voidaan esittäytyä toimijoiden kesken ja vaihtaa kuulumisia toiminnasta ja muista ajankohtaisista elävän musiikin meiningeistä. Tapaamisia tullaan järjestämään useampia tulevan vuoden aikana ja niissä tullaan pohtimaan Turun elävän musiikin nykytilaa, kehitystä ja muita ajankohtaisia aiheita esille nousevien tarpeiden ja ideoiden mukaisesti.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on avoin kaikille. Miitti pidetään vapaamuotoisena ja seuraamaan voi tulla myös ilman, että täytyy osallistua keskusteluun. Illan aikana tullaan kuulemaan myös tietenkin elävää musiikkia. Tervetuloa!

Lisätiedot ja muut yhteydenotot: telmuturku@gmail.com
Sähköpostia lukevat puheenjohtaja Paavo ja taloudenhoitaja Samuli.

//

Kirjakahvilan esteettömyydestä ja turvallisemman tilan politiikasta:
Esteettömyydestä: Brinkkalan sisäpiha on päällystetty mukulakivillä. Kahvilatilaan on kaksi rappusta ylös ja kaksi alas, ei ramppia. Kahvilassa on sukupuolittamattomat, mutta pyörätuoleille esteelliset WC:t. Ostopakkoa ei ole, eikä vesi ja vessojen käyttö maksa mitään. Vältäthän hajusteiden käyttöä.

Tarkempia esteettömyystietoja:
https://www.kirjakahvila.org/esteettomyys

Turvallisemman tilan politiikka: Kunnioita jokaisen itsemäärittelyä. Älä koske, tuijota, valokuvaa tai kysy henkilökohtaisia asioita ilman suostumusta. Käytä henkilöstä hänen käyttämäänsä nimeä ja pronominia. Jos joku tai jokin häiritsee sinua tai jos havaitset häirintää, ilmoita Kirjakahvilan henkilökunnalle.

//

Accessibility: The Brinkkala courtyard is paved with round cobblestones. Two steps up and two down lead into the café. Toilets are not gendered, but also not wheelchair accessible. There is no obligation to buy, and water and the use of toilets are always free to all. Please avoid using scents.

Safer space policy: Respect everyone’s self-identification. Do not touch, stare, take pictures, or ask personal questions without consent. Address everyone with the name and pronoun they use of themself. If anyone or anything makes you feel uncomfortable or if you witness harassment, please contact the Kirjakahvila staff.